Wat doen we?

Simpel gezegd maakt SportConnect het voor de ondernemer en vereniging mogelijk om op een snelle en praktische wijze invulling te geven aan een maatschappelijke bijdrage (MVO/MVV). De vereniging dient vraagstukken in en de ondernemer stelt kennis, diensten en/of middelen beschikbaar en SportConnect doet de rest.

SportConnect gaat zich richten op de volgende marktsegmenten:

  • Sportbeleid & Strategie
  • Sport- & Bewegingsprogramma
  • Personeel & Vrijwilligers
  • Marketing
  • Financiën
  • Accommodatie & Materiaal
  • Kwaliteit & Evaluatie

Voordelen

Maar wat zijn dan de voordelen om aan te sluiten bij SportConnect? Om te beginnen lenen vraagstukken vanuit het verenigingsleven zich goed voor beginnende werknemers of voor investering in personeel. Of wat te denken van het afzetgebied; leden, ouders en bezoekers. Daar zit altijd wel een potentiële nieuwe opdrachtgever en/of afzetmarkt tussen. Daarnaast kunnen alle aangesloten partijen gebruik maken van de Fun Factory (sport- en speluitleen, sportdagen en verjaardagsfeesten) van Sportief Capelle tegen maatschappelijk tarief (i.p.v. commercieel tarief). En dat het goed is voor het imago dat spreekt voor zich! En last but not least; netwerken, geen onbelangrijke benefit. Elk jaar zal SportConnect een paar netwerkborrels organiseren en alle matches an sich leveren ook mogelijkheden om te netwerken.

Maar ook verenigingen profiteren van aansluiting bij SportConnect. Ook zij kunnen gebruik maken van het maatschappelijk tarief van Fun Factory. En de beschikbaar gestelde kennis, kunde en producten kunnen zij goed gebruiken en wellicht levert hen zelfs financieel voordeel op doordat ze het niet in hoeven te kopen. Vergeet vooral niet de extra publiciteit en het positieve imago wat goed is voor wervingsactiviteiten.