Voorbeeld matches

Controle Jaarverslag:

Een boekhouder heeft voor 5 uur zijn kennis beschikbaar gesteld voor SportConnect. Vereniging X wil graag zijn jaarverslag laten controleren op juistheid en volledigheid. SportConnect verwacht dat de boekhouder hier maximaal twee uur mee bezig is en legt de vraag neer of de boekhouder op korte termijn twee uur van zijn beschikbare vijf uur wil investeren in het controleren van het jaarverslag. De boekhouder geeft zijn ‘jawoord’ en SportConnect draagt zorg voor het overhandigen van alle stukken aan de boekhouder. Na controle levert SportConnect alle stukken, inclusief opmerkingen, weer af bij de vereniging.
SportConnect heeft nog de mogelijkheid om de overige drie uur van de boekhouder te koppelen aan andere vraagstukken.

Realisatie Sport Promotiefilm:

Een video productie bedrijf heeft 40 uur van zijn expertise beschikbaar gesteld om verenigingen te ondersteunen met het maken van video’s. Vereniging X wil graag een video promotie campagne starten om de sport bekender te maken en om leden te winnen. SportConnect ontvangt een aanvraag om wedstrijd-, trainings- en verenigingsvideo’s te maken. SportConnect overlegt met het video productie bedrijf en deze stelt 32 uur expertise begeleiding beschikbaar voor een stagiaire van de HBO opleiding ‘Media en Entertainment Management’ om tot een professionele videocampagne te komen.
SportConnect heeft nog 8 uur video expertise beschikbaar om te koppelen aan andere vraagstukken.

Ondersteuning Sportevenement:

Een supermarkt heeft voor het gehele jaar 500 appels ter beschikking gesteld. Vereniging X organiseert een groot jeugdtoernooi. Om de kosten te drukken is de vereniging benieuwd of er producten beschikbaar gesteld kunnen worden voor 200 jeugdleden. SportConnect neemt contact op met de supermarkt en draagt zorg voor de verdere coördinatie van 200 appels richting de vereniging.
SportConnect heeft nog 300 appels tot zijn beschikking voor andere vraagstukken.