Drukkerij Teeuwen

Drukkerij Teeuwen is een dynamisch en innovatief grafisch (familie)bedrijf. Gespecialiseerd in visuele communicatie. Hier vindt u de synergy van verschillende branches bij elkaar. Een creatief reclamebureau, webbureau, drukkerij en de specialismes indoor sign en outdoor sign. Alle aspecten om uw bedrijf 'zichtbaar' te maken, realiseren wij van idee tot product.

Drukkerij Teeuwen heeft als founding partner SportConnect geadviseerd in haar visuele uitingen en deze vervolgens ook uitgevoerd. Voorbeelden hiervan vindt u onder andere terug op deze website, in onze banners en in onze informatie map.

Drukkerij Teeuwen heeft al een lange band met de Capelse Sportwereld. Zo heeft dit bedrijf onder andere geadviseerd in de huisstijl van KCC Korfbal en deze ook geproduceerd. Tevens heeft het de vormgeving van SportPoort.nl voorzien en deze website gebouwd.

Connect Holland

Een strategisch bureau voor het bedenken en ontwikkelen van innovatieve digital services.  Door hun slimme strategie, mooi ontwerpwerk en slimme technologie leveren zij impact en resultaat aan hun klanten.

Connect Holland heeft als founding partner deze SportConnect website gebouwd en volledige geïntegreerd in de website van Sportief Capelle.

Connect Holland werkt al heel lang in de sportwereld en is hiermee ook groot geworden. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Rotterdam Sportstad en is hiermee ook zelf gegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers.

Sportief Capelle

De organisatie Sportief Capelle kent twee afdelingen. De afdeling 'Accommodaties' beheert en exploiteert vrijwel alle binnen- en buitensportaccommodaties in Capelle aan den IJssel. De afdeling 'Sportstimulering' coördineert sportstimuleringsprojecten in Capelle aan den IJssel en biedt daarnaast verenigingsondersteuning aan de Capelse sportverenigingen.

Sportief Capelle fungeert verder als 'sportservicepunt' voor iedereen met vragen en/of ondersteuningsbehoefte op het gebied van sporten in Capelle aan den IJssel.

Sportief Capelle heeft als founding partner het initiatief genomen voor het opzetten van een bedrijvennetwerk om de sport te versterken. Sportief Capelle zet zich hier voor in, maar ziet nog veel meer kansen met behulp van kennis en kunde van bedrijven. Uit het initiatief is SportConnect gekomen.