Aangesloten partners

Hieronder vindt u een overzicht van alle aangesloten partners van SportConnect.


Administratiekantoor Adminibel
Adminibel is een klein persoonlijk administratiekantoor die u kan helpen bij uw administratie. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een goede administratie, opstellen van financiële jaarstukken (inclusief stukken voor de Algemene Ledenvergadering), salarisadministratie of incassotraject voor niet betalende leden. Ook kunnen wij de volledige administratie voor u uit handen nemen.

Klik hier voor meer informatie over Administratiekantoor Adminibel.  

Van Alten + Associates B.V.
Van Alten + Associates B.V. richt zich op uw bedrijfscontinuïteit op basis van partnership door middel van persoonlijke betrokkenheid. Specialismen: Schadeverzekeringen, risicomanagement en employee benefits, second opinion.
Voor zakelijke relaties: starter, ZZP'er, MKB en groot zakelijk.

Klik hier voor meer informatie over Van Alten + Associates B.V.

Aetam Dakbedekking
Aeatam Dakbedekkingen is gespecialiseerd in aanleg, renovatie en inspectie van dakcontrstructies. Aeteam wil een aantal maal per seizoen dakconstructies van sportverenigingen kosteloos inspecteren.

Klik hier voor meer informatie over Aetam Dakbedekking.

Comenius College (vakcollege)
Het vakcollege van het Capelse Comenius College koppelt haar onderwijsprogramma's aan praktijkgerichte stages.
Deze stages vinden onder meer (via Sportief Capelle) plaats in de Capelse sportsector. Door deze (maatschappelijke) stages biedt het vakcollege van het Comenius College gelijktijdig producten en diensten aan ten behoeve van de sport in Capelle aan den IJssel.

Klik hier voor meer informatie over het Comenius College.

FysioCapelle
Het lichaam speelt een belangrijke rol in het leven. FysioCapelle biedt zorg zowel vooraf als achteraf met een gespecialiseerd team en levert maatwerk voor de benodigde ondersteuning. Ook voor sportverenigingen biedt FysioCapelle maatwerk met de Blessure Brigade. De fysiotherapeut houdt wekelijks een gratis spreekuur op de vereniging. De verenigingsmasseur of verzorger heeft een korte lijn met de sportfysio en bovendien kan de vereniging op een eenvoudige, snelle manier sportverzorgingsartikelen aanschaffen.

Klik hier voor meer informatie over FysioCapelle.  

HRC Diëtistenpraktijk
De diëtist is dé medisch specialist op het gebied van voeding. Jong en oud kunnen met vragen over voeding terecht bij de diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies.  U ontvangt van de diëtist geen standaard voedingsadvies of streng dieet maar een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen, gewoonten en smaakvoorkeuren. Dieetbehandeling is in de basisverzekering opgenomen voor 3 behandeluren per jaar.

Klik hier voor meer informatie over HRC Diëtistenpraktijk.

Reijm Groep B.V.
Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist. Verder is Reijm B.V. ook gespecialiseerd in onderhoud van buitensportaccommodaties, met name in Capelle aan den IJssel. 

Klik hier voor meer informatie over Reijm Groep B.V.  

Salvors Incasso Makelaardij
Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van facturen en alle (rand)zaken die hierbij komen kijken. Bij ons heeft u een vast contactpersoon en ontvangt u wekelijks een update over de voortgang. Salvors Incasso Makelaardij neemt energie en zorgen uit handen waardoor u meer tijd overhoudt om u te richten op de belangrijke(re) zaken binnen uw onderneming.

Klik hier voor meer informatie over Salvors Incasso Makelaardij.

SMO B.V. 
SMO B.V. is de probleemoplosser voor ongedierte en schoonmaak. Met een eigen laboratorium biedt het een oplossing voor alle soorten bestrijdingen. Tegen maatschappelijk tarief stelt SMO schoonmaakmiddelen beschikbaar en begeleidt sportverenigingen bij onderhoud van de kantine en gebruik van de juiste middelen.

Klik hier voor meer informatie over SMO B.V. 

Sportcentrum Rivium
Sportcentrum Rivium is een Fit!vak erkend leefstijl- en preventiecentrum. Sportcentrum Rivium is er voor de gehele familie met onder andere fitness, groeplessen van 5 jaar tot senioren, sportadvies en een lunchroom. Kijk op onze website voor het volledige aanbod.

Klik hier voor meer informatie over Sportcentrum Rivium.