Gerealiseerde matches

Fit, Fun & Healthy

Tijdens Fit, Fun & Healthy maakten de bezoekers van het winkelcentrum kennis met verschillende sportaanbieders, welke demonstraties en clinics verzorgden.

Onder begeleiding van sportdocenten, fysiotherapeuten en een diëtiste konden de bezoekers van dit goed bezochte evenement ook deelnemen aan verschillende fitheidstestonderdelen en kregen zij hierbij een passend leefstijladvies.

Ook voor de jeugd waren er volop activiteiten. Naast het deelnemen aan de sportclinics vermaakte de jeugd zich prima met de verschillende sport- en spelactiviteiten op het Stadsplein, welke werden aangeboden in het kader van het 10-jarig jubileum van wijksport in Capelle aan den IJssel.

Met dit evenementen werd sport en bedrijfsleven met elkaar in verbinding gebracht.

Fit, Fun & Healthy 2014

Themabijeenkomst Creatief Coachen

Trainers van diverse sportverenigingen kwamen deze avond samen om Bij deze bijeenkomst stond centraal hoe men met de modernste bewegingsfilosofieën, efficiëntere en leukere trainingen kan verzorgen.

Eerst werd het functioneren van het menselijk lichaam behandeld. Niet alleen naar de spieren en de spiervezels werd gekeken, maar ook naar de aansturing hiervan en de verhouding tot elkaar.
Vervolgens besprak men wat trainen is, hoe men 'leert' bewegen en hoe dit met de behulp van de nieuwste inzichten verbeterd kan worden. Tijdens dit interactieve gedeelte gingen trainers aan de slag en maakten direct gebruik van de opgedane kennis.

Klik hier om meer te lezen over deze themabijeenkomst.